Antena Meniu Search
x

A născut în mașină, în drum spre spital

A născut singură, în maşină, şi-a învelit copilul într-o sacoşă şi aşa a ajuns cu el la spital.I s-a întâmplat unei femei din Constanţa, în a doua zi de Paşte. Iar medicii vorbesc acum despre o minune

Vezi și

A născut singură, în maşină, şi-a învelit copilul într-o sacoşă şi aşa a ajuns cu el la spital. I s-a întâmplat unei femei din Constanţa, în a doua zi de Paşte. Iar medicii vorbesc acum despre o minune

Atât proaspăta mamă, cât şi copilul sunt acum în afara oricărui pericol. Colega mea, Ioana Mârza ştie mai multe despre acest caz incredibil.

Ieri, femeia a simţit că i se apropie sorocul aşa că a pornit spre spital. Era la a treia sarcină aşa că nu s-a îngrijorat. A preferat să ia maşina personală în locul ambulanţei. Pe drum însă, fătul i-a dat planurile peste cap. Şi a hotărât să vină mai repede pe lume. Aşa se face că, în momentul în care a ajuns la spital, femeia avea deja un băieţel în braţe, pus într-o sacosă pe care a înfăşurat într-o pereche de blugi. Atât mama cât şi copilul au fost preluaţi urgent de medici. Fătul era în stare hipotermică.

Acum, nou născutul este la incubator, în stare bună. Pentru că naşterea nu a avut loc sub supraveghere, femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Atât mama cât şi copilul vor mai rămâne sub observaţie mediclă câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » A născut în mașină, în drum spre spital