Antena Meniu Search
x

Drama unei tinere! La doar 20 de ani, a pierdut doi copii la aceeaşi maternitate

Are doar 20 de ani, dar viaţa ei bate deja orice scenariu de film. Mădălina a pierdut doi copii, într-un loc despre care spune că e blestemat: Maternitatea Giuleşti. Primul nou născut s-a stins în incendiul de acum patru ani

Vezi și

Are doar 20 de ani, dar viaţa ei bate deja orice scenariu de film. Mădălina a pierdut doi copii, într-un loc despre care spune că e blestemat: Maternitatea Giuleşti. Primul nou născut s-a stins în incendiul de acum patru ani

O mamă se joacă cu fiica ei de opt luni. Pare o femeie împlinită şi fericită. O fericire însă, pe care Mădălina a plătit-o scump. Soarta şi nepăsarea unor oameni i-au răpit tinerei din braţe alţi doi prunci. Primul, tot o fată, s-a stins acum aproape patru ani în incendiul de la Maternitatea Giuleşti.

Fetiţa n-a avut nicio şansă în incubatorul devenit sicriu. Mădălina şi familia ei au aşteptat ore în şir o veste, o minune. N-a venit. Disperarea familiei s-a transformat imediat în revoltă.

La doar 16 ani, îşi îngropa primul copil. Un coşmar care lăsa fără vorbe întreaga comunitate, dar care părea că se sfârşise când tânăra a aflat că e din nou însărcinată. La doar opt luni după ce primul copil îi murise ars, Mădălina ajungea în acelaşi spital.

"Numai eu ştiu ce-am păţit şi acolo cu dureri, sângerări, timp de trei, patru zile". Timp suficient să apară complicaţii, iar Mădălina avea să primească o veste şocantă: fătul murise.

Medicii au trimis-o pe tânără acasă. Iar al doilea şoc părea să-i fi luat pământul de sub picioare. Abia după mai multe vizite la psiholog şi-a regăsit curajul să rămână iar însărcinată. A fost la un pas de o nouă dramă. "M-am dus la Giuleşti, tot la doctora care am născut cu ea şi mi-a făcut controlul, m-a întrebat dacă avortez copilul, dacă îl dau afară, mi-a spus că sarcina este extrauterină, că nu pot să duc sarcina până la capăt".

Speriată de vestea neagră, tânăra a vrut să afle şi părerea altui specialist. Aşa a venit pe lume micuţa Ştefania. Mădălina o vede ca pe o binecuvântare şi de când a născut-o sunt nedezlipite. Tânăra vrea ca pe 16 august, când toate mamele care şi-au pierdut pruncii la Maternitatea Giuleşti se vor întâlni pentru comemorarea micuţilor s-o aducă şi pe Ştefania şi să o arate medicului care nu-i dădea nici o şansă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Drama unei tinere! La doar 20 de ani, a pierdut doi copii la aceeaşi maternitate