Antena Meniu Search
x

Din disperarea de a nu fi PRINS DE SOŢIE în timp ce era cu AMANTA în pat, un bărbat a recurs a gestul extrem! A ajuns la spital cu trupul zdrobit, unde s-a stins la scurt timp

Din teama de a nu fi prins cu amanta în pat, un bprbat din Republica Moldova a sărit de la etajul patru al unui bloc şi s-a zdrobit de asfalt. 

Gest extrem! Din teama de a nu fi prins cu amanta în pat, un bprbat din Republica Moldova a sărit de la etajul patru al unui bloc şi s-a zdrobit de asfalt. 

Tragedia s-a petrecut în oraşl Căuşeni, din sudul Republicii. Potrivit informaţiilor autorităţilor, soţia înşlată a aflat de la o prietenă că partenerul său de viaţă ar avea o aventură, aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a mers ţintă la apartamentul în care bărbatul se ditra cu amanta, unde s-a convins de zvonuri. 

La momentul incidentului, în apartament se mai aflau un prieten de al bărbatului, care venise şi el însoţit de o femeie. Când s-a trezit cu soţia la uşă, din disperarea de a nu fi prins în fapt, bărbatul a recurs la gestul extrem. S-a aruncat de la etajul patru. A ajuns la spital cu trupul zdrobit şi nu a mai avut nicio şansă. 

Poliţia a deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a petrecut tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Din disperarea de a nu fi PRINS DE SOŢIE în timp ce era cu AMANTA în pat, un bărbat a recurs a gestul extrem! A ajuns la spital cu trupul zdrobit, unde s-a stins la scurt timp