Antena Meniu Search
x

A sărit în gol după amenințările soțului

Terorizată de soţ, o femeie de 33 de ani din Bistriţa a urcat pe pervazul ferestrei. Şi a căzut pe asfalt. În timp ce unii spun că s-ar fi aruncat de frică, alţii cred că bărbatul ar fi împins-o.

Vezi și

 Mai ales că omul obişnuia să o ameninţe cu moartea. Un lucru este cert. Tânăra, mamă a trei copii, este acum în spital cu coloana distrusă. Iar soţul ei e cercetat în libertate.

La 33 de ani, linia dintre viaţă şi moarte s-a subţiat subit. Căsnicia a început să se şubrezească sub ochii femeii, chiar prin cel căruia i-a jurat dragoste pentru toată viaţa. Soţul femeii ar fi devenit din ce în ce mai gelos iar gelozia se contura tot mai tare cu lovituri şi-apoi cu ameninţări de moarte.

O soţie disperată, copleşită de frustrări. O tânără mamă, cu trei copii. Cel mai mic de şase ani, cel mai mare în pragul adolescenţei. Femeia a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Cluj-Napoca cu fractură de coloană.

Un vecin de-al ei a fost cel care a găsit-o întinsă pe betonul din faţa blocului. Nu era singură. Pe fondul consumului de alcool, soţul a devenit foarte agresiv.

Semne de violenţă în această familie au mai fost. Mama a deschis şi o acţiune de divorţ, pe urmă a renunţat.

Soţul femeii este cercetat în libertate pentru tentativă de omor şi are interzis să părăsească domiciliul pentru 30 de zile. Cei trei copii, momentan, au ajuns în grija unei mătuşi, dar ar putea fi preluaţi de un asistent social.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » A sărit în gol după amenințările soțului