Antena Meniu Search
x

A scăpat teafăr dintr-un accident rutier, dar a murit după câteva secunde, strivit de un stâlp de iluminat

Sfârşit sinistru pentru un tânăr de 19 ani din Galaţi. Băiatul a scăpat teafăr dintr-un accident rutier, dar a murit după câteva secunde, strivit de stâlpul de iluminat în care intrase cu maşina

Vezi și

Sfârşit sinistru pentru un tânăr de 19 ani din Galaţi. Băiatul a scăpat teafăr dintr-un accident rutier, dar a murit după câteva secunde, strivit de stâlpul de iluminat în care intrase cu maşina

S-a întors la autoturism să scoată cheile din contact şi chiar atunci stâlpul, care fusese zdruncinat puternic în impact, a căzut peste el. Totul s-a întâmplat sub privirile celor doi prieteni cu care Gabriel ieşise la plimbare. 

Coloana de beton, grea de câteva sute de kilograme, l-a strivit într-o secundă pe Gabriel.

Tânărul s-a întors la maşină ca să scoată cheile din contact. Şocat şi speriat, nu s-a gândit nicio clipă că se îndreaptă, de fapt, spre moarte. Mai ales că, înainte cu câteva secunde, plecase teafăr şi nevătămat, din acelaşi loc. Gabriel a apucat doar să închidă uşa de la maşină atunci când coloana de beton, puternic zdruncinată în impact, s-a prăbuşit peste el.

O ambulanţă de la Spitalul Judeţean din Brăila a ajuns prima la locul accidentului. Dar eforturile lor au fost în zadar. Inima tânărului n-a mai pornit.

Gabriel era în excursie în staţiunea Lacul Sărat din Brăila împreună cu doi prieteni - o fată şi-un băiat. Iar aseară târziu au ieşit la o plimbare cu maşina. La întoarcere, tânărul de 19 ani a ratat curba la dreapta către staţiune şi-a ieşit în decor.

Prietenii lui Gabriel sunt în stare de şoc şi, cel mai probabil, vor avea nevoie de consiliere psihologică ca să-şi revină după ceea ce au văzut. Trupul neînsufleţit al tânărului va fi depus la o capelă din Galaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A scăpat teafăr dintr-un accident rutier, dar a murit după câteva secunde, strivit de un stâlp de iluminat