Antena Meniu Search
x

A venit iarna în centrul României. Cod galben de ninsori în 13 judeţe

Inima ţării este albă! A nins la munte în centrul ţării, iar zăpada a venit cum nu se poate mai bine, chiar înainte de weekendul prelungit de 1 Decembrie. Deocamdată, pe pârtii sunt copii cu sănii, dar schiorii spun că o vor inaugura curând

Vezi și

Inima ţării este albă! A nins la munte în centrul ţării, iar zăpada a venit cum nu se poate mai bine, chiar înainte de weekendul prelungit de 1 Decembrie

Deocamdată, pe pârtii, sunt copiii. Cu săniuţe! În zăpadă pufoasă. Iar schiurile se pregătesc! În Predeal, s-a depus încă de azi-noapte. Oamenii au început ziua cu o grijă. 04 28Să crureţe maşinile şi. să facă pârtie.

Iarna a venit la timp. Înaintea weekendului prelungit de 1 decembrie. În Bran, peisajele sunt de vis! Totul e alb! Zăpada e ca o pătură pentru fructele şi legumele din gospodării.

Însă, nu peste tot ninsoarea a fost o bucurie. Au fost probleme pe calea ferată, după ce mai mulţi copaci s-au rupt, iar pe drumurile de munte, câteva maşini au rămas înzăpezite!

Până mâine la prânz, în centrul ţării, este cod galben de ninsori. Se vor intensifica spre sfârştitul săptămânii, anunţă specialiştii, spre bucuria comercianţilor de la târgurile de Crăciun.

Deocamdată, doar la Vârful Omu stratul de zăpadă depăşeşte 30 de centimetri. S-a depus bine şi la Bâlea, Predeal sau Fundata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » A venit iarna în centrul României. Cod galben de ninsori în 13 judeţe