Antena Meniu Search
x

A vrut să se răzbunare din dragoste, dar a ajuns în comă

O răzbunare din dragoste l-a dus pe un bărbat de 23 de ani din Constanţa în pragul morţii. Supărat că iubita îl părăseşte, tânărul a vrut să dea foc locuinţei acesteia, dar a fost surprins de tatăl fetei.

Vezi și

 O răzbunare din dragoste l-a dus pe un bărbat de 23 de ani din Constanţa în pragul morţii. Supărat că iubita îl părăseşte, tânărul a vrut să dea foc locuinţei acesteia, dar a fost surprins de tatăl fetei. Bărbaţii s-au luat la bătaie şi s-au rostogolit pe scările blocului. Tânărul a ajuns în comă profundă în spital. Medicii nu ştiu dacă va supravieţui.

Cu o brichetă, tânărul a aprins flacăra la intrarea apartamentului. În acel moment, tatăl iubitei a dat peste el. Nu se ştie cine a lovit primul, dar hărmălaia i-a scos pe vecini pe holul blocului. Era chiar în seara de Crăciun. Din răzbunare. Tânărul ar fi fost supărat că iubita lui vrea să se despartă de el. Nu se mai înţelegeau, spun vecinii.

Tatăl fostei iubite a lui tânărului este cercetat de procurori. Bărbatul a depus, la rândul lui, o plângere penală la Parchet.

În una dintre cauzele penale s-a început urmărirea penală pentru distrugere prin incendiere şi lovire sau alte violenţe, iar în cealaltă cauză pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală urmată de punerea în primejdie a vieţii unei persoane.

Familia şi prietenii tânărului se roagă acum ca acesta să scape cu viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » A vrut să se răzbunare din dragoste, dar a ajuns în comă