Antena Meniu Search
x

Abel Apostol, cautat in raul Mures de scafandrii de lupta

Omul de afaceri din Arad disparut fara urma de mai bine de o luna este cautat in raul Mures cu ajutorul unor scafandri de lupta

Vezi și

Un Mures cu un debit mare nu este insa cel mai comod loc pentru cautarea unui cadavru. Oamenii legii s-au luptat cu iuresul raului si cu amintirea unui alt caz neelucidat. Cel al Elodiei. "Toate misiunile care le-am avut si au fost cadavrele in apa, le-am gasit. Singurul esec al nostru a fost Elodia".

Astazi, conditiile de cautare nu au fost dintre cele mai bune. Un Mures involburat si ploi abundente, dar macar tehnologia a avansat. Pompierii il cauta acum pe Abel Apostol in apa, cu ajutorul unui sonar. Sapte scafandri ai Ministerului de Interne s-au legat cu o sfoara de salciile de pe malul Muresului si au cautat peste tot.

"Se incearca o metoda ajutatoare, o sa incercam sa intindem o coarda de pe un mal pe altul, dar datorita latimii Muresului si vitezei curentilor, nu stim cat succes va avea operatiunea", a explicat George Plesca, purtator de cuvant al ISU Arad.

Astazi, cautarile au durat mai bine de o ora, dar nici urma de cadavru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Abel Apostol, cautat in raul Mures de scafandrii de lupta