Antena Meniu Search
x

Simfonia vitezei: Abonamentele la Festivalul George Enescu, vândute în zece minute!

Cine credea că românii nu iubesc muzica clasică se înşela amarnic. A fost bătaie pe abonamentele la Festivalul George Enescu. S-au vândut mai ceva ca biletele la Lady Gaga. Adică mai rapid.

Vezi și

Cine credea că românii nu iubesc muzica clasică se înşela amarnic. A fost bătaie pe abonamentele la Festivalul George Enescu. S-au vândut mai ceva ca biletele la Lady Gaga. Adică mai rapid.

În mai puţin de 10 minute, s-au vândut peste o mie de abonamente la concertele de la Ateneu şi de la Sala Palatului. Abonamentele la concertele camerale s-au epuizat în mai puţin de un minut. Cei mai norocoşi au fost cei care au fost cei mai rapizi. 

Să ştii exact ce vrei şi să fii iute la clickuri. Asta e reţeta pe care ne-o sugerează organizatorii Festivalului. Abonamentele s-au vândut exclusiv online, iar bătaia a fost mare. Cele pentru seria Mari Orchestre şi pentru Concertele de la Miezul Nopții s-au epuizat în primele 10 minute de la punerea în vânzare. 

Cel mai scump abonament a costat 2.800 de lei. Iar goana după ele e de înţeles. Festivalul de anul viitor este ediţia cu cei mai importanţi artişti invitaţi până acum. Tenorul Jonas Kaufmann, muzicianul Jordi Savall sau pianistul Lang Lang, inclus de revista Times în topul celor mai influenţi 100 de oameni de pe planetă. 

David Garett, violonistul care scoate scântei din arcuş, va urca pe scena Sălii Palatului alături de Orchestra Scala di Milano. 

Abonamente la Festival se mai găsesc acum doar pentru Concertele din seria Muzica Secolului XXI, dedicată muzicii contemporane. Biletele individuale vor fi puse în vânzare pe 16 februarie. Iar organizatorii estimează că la concertele importante locurile se vor epuiza tot în primele minute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Simfonia vitezei: Abonamentele la Festivalul George Enescu, vândute în zece minute!