Antena Meniu Search
x

Accesoriile perfecte

O ţinută, oricât ar fi de elegantă şi de corect concepută, pare incompletă dacă nu e accesorizată! Dar alegerea accesoriilor nu este aşa de uşoară cum ne închipuim noi, bărbaţii. Femeile trebuie să ţină cont de mai multe reguli atunci când îşi cumpără bijuterii.

Vezi și

 Cercei, de exemplu, pot da senzaţia de alungire în cazul unei feţe rotunde sau pot îndulci trăsăturile unei feţe perfecte. Bineînţeles, există reguli care se aplică şi colierelor.

O femeie nu poate avea niciodată prea multe accesorii. Însă, indiferent cât de mult îi plac brăţările, inelele, cerceii sau colierele, trebuie să ştie cum să le aleagă, astfel încât să o pună în evidenţă.

Aşadar, dacă aveţi faţă ovală puteţi să purtaţi orice fel de cercei. Dar cum stau lucrurile atunci când vine vorba despre coliere? Şi aici există reguli? Da, dar nu de fizionomie, ci de înălţime.

Totuşi, indiferent cât de mult iubiţi bijuteriile - mai ales pe cele supradimensionate - încercaţi să nu vă accesorizaţi ţinuta cu mai mult de o pereche de cercei sau de un colier. Bijuteriile trebuie să contureze subtil zona feţei, nu să o acapareze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Accesoriile perfecte