Antena Meniu Search
x

Accident Apuseni! Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea lui Adrian Iovan

După opt luni de la tragedie, copilotul lui Adrian Iovan, Răzvan Petrescu, îşi readuce aminte de cea mai neagră zi din viaţa sa

După opt luni de la tragedie, copilotul lui Adrian Iovan, Răzvan Petrescu, îşi readuce aminte de cea mai neagră zi din viaţa sa

"Am avut ambele picioare rupte, nu puteam să mă ridic. Am petrecut foarte mult timp în spital, familia mi-a fost alături în tot timpul acela'', a povestit Răzvan, conform Realitatea.

Deşi a început să se recupereze după accidentul groaznic prin care a trecut, Răzvan îşi aminteşte şi acum clipele după momentul prăbuşirii: ''Această cursă o mai efectuasem şi în cadrul altor misiuni, şi pot să zic că au fost o multitudine de evenimente care au condus la nefericitul eveniment. Noi ne-am îndeplinit sarcinile, eu cred că am făcut tot posibilul ca să reducem victimele. Din punctul meu de vedere am făcut binişor ceea ce am reuşit să fac".

"Cauza accidentului a fost givraj, s-a depus gheaţă pe suprafaţa avionului şi a motoarelor. Când m-am trezit, era o linişte mortuară acolo. Adrian Iovan mi-a fost şi instructor, îmi pare rău că nu mai are posibilitatea să mă mai înveţe. Ultimele lui cuvinte au fost ''Răzvan, asta e, murim''. El a avut o moarte dureroasă, în chinuri'', a încheiat copilotul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident Apuseni! Dezvăluiri cutremurătoare despre moartea lui Adrian Iovan