Antena Meniu Search
x

Accident cu patru autovehicule pe Valea Oltului. Un microbuz a intrat pe contrasens și a proiectat o mașină în două TIR-uri (Video)

Un accident în care au fost implicate patru autovehicule, un microbuz de transport persoane, un autoturism și două TIR-uri, s-a produs, miercuri, pe Valea Oltului, în zona Lazaret.

Potrivit primelor informații, se pare că șoferul microbuzului, care circula spre Vâlcea, a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism pe care l-a proiectat în două TIR-uri, conduse regulamentar din sens opus.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferului vinovat, scrie oradesibiu.ro.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta este un cetățean străin de 43 de ani, iar alături de el în microbuz se mai aflau două persoane.

Cea de-a doua persoană rănită este șoferița autoturismului, o tânără de 31 de ani, din Sibiu, care era singură în mașină.

Cei doi au fost transportați la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Accident cu patru autovehicule pe Valea Oltului. Un microbuz a intrat pe contrasens și a proiectat o mașină în două TIR-uri (Video)