Antena Meniu Search
x

Accident de munca in Prahova

Sfarsit tragic pentru un barbat din Prahova, care a plecat la munca de buna voie, din dorinta de a ajuta un preot sa-si cladeasca o parohie. Omul lucra la demolarea unui camin cultural. O grinda de pe acoperis s-a rupt sub greutatea lui, iar barbatul s-a prabusit peste o ranga.

Vezi și

Caminul intrase in demolare dupa ce Primaria obtinuse toate avizele. Parohia din comuna invecinata avea nevoie de materialele de constructii de aici, pentru amenajarea unei capele. Toti muncitorii aveau instructajul de protectia muncii facut. Si toti erau voluntari.

Barbatul de 60 de ani venise de buna voie sa demoleze cladirea. O grinda de pe acoperis s-a rupt sub greutatea lui, iar omul a cazut de la mai bine de cinci metri inaltime. De durere, fiul barbatului mort nu se mai tine pe picioare. S-a asezat pe scari, in fata caminului cultural din sat. La cativa metri de trupul neinsufletit al tatalui.

Ceilalti au anuntat salvarea. Sperau sa-si salveze prietenul. Ambulanta a ajuns rapid. Dar degeaba. “In urma impactului, s-au produs cu siguranta rupturi de organe interne. Am inteles c-ar fi fost o ranga scoasa dupa aceea”, a declarat medicul Gabriel Angelescu, de la Serviciul de Ambulanta Prahova

Cazul va fi in continuare investigat. Anchetatorii trebuie sa afle daca decesul poate fi intr-adevar incadrat ca accident de munca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Accident de munca in Prahova