Antena Meniu Search
x

UPDATE! Accident grav in Bihor: un microbuz scolar s-a ciocnit cu un camion. Patru dintre prescolari au ajuns la spital cu rani grave

Un microbuz scolar a fost implicat intr-un accident. A fost o ciocnire in lant, intre un TIR si un camion. In masina erau noua copii care se intorceau de la gradinita, educatoarea lor si soferul. Au scapat toti cu viata, dar patru dintre prescolari au ajuns la spital cu rani grave.

Vezi și

Nenorocirea s-a intamplat cu 500 de metri inainte de ultima statie a microbuzului de scoala. Chiar la intrare in Ianca, de unde erau copii.

Soferul incetinise pentru ca in fata lui o autoutilitara semnaliza ca vrea sa vireze la dreapta. Probabil neatent, soferul autotrenului din Belarus n-a franat la timp si a lovit din spate masina plina cu prescolari, apoi camioneta. “Am auzit o bubuitura si am vazut ca pleaca microbuzul glont pe langa mine”, spune soferul camionetei.

Politistii s-au inteles greu cu soferul TIR-ului. Omul nu vorbea decat rusa.

Cei noua copii care erau in microbuz au trait clipe de cosmar. Martorii i-au scos in stare de soc dintre scaunele rupte. Zece ambulante au venit imediat sa dea primul ajutor. Sapte prescolari au fost dusi la spital. Cazurile grave, direct la Spitalul de Urgenta.

Copiii raniti au ramas internati, pentru supraveghere. Cele doua fetite ranite la cap fac acum analize amanuntite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Accident grav in Bihor: un microbuz scolar s-a ciocnit cu un camion. Patru dintre prescolari au ajuns la spital cu rani grave