Antena Meniu Search
x

Accident grav pe Autostrada Soarelui!

Un autocar în care se aflau aproximativ 30 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, în zonă fiind trimise circa 15 maşini de intervenţie

Vezi și

Un autocar în care se aflau aproximativ 30 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, în zonă fiind trimise circa 15 maşini de intervenţie. 

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti, şi că spre zona respectivă au plecat aproximativ 15 maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, în judeţ fiind declanşat planul roşu.

Din primele date, în urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite. Potrivit secretarului de stat, un bilanţ exact al accidentului va putea fi cunoscut în cursul dimineţii de duminică.

Raed Arafat a declarat că pasagerii ucraineni ai autocarului sunt aduşi cu toţii la spitale din Bucureşti pentru investigaţii sau pentru tratamente ori intervenţii în cazul în care este necesar acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident grav pe Autostrada Soarelui!