Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GRAV pe DN 2: şase maşini au fost implicate. Două persoane au fost rănite

Şase maşini, printre care o volă şi un TIR, au fost implicate, vineri, într-un accident petrecut în Bacău

Şase maşini, printre care o volă şi un TIR, au fost implicate, vineri, într-un accident petrecut în Bacău, pe DN 2, după ce un autoturism a intrat în volă, iar apoi a fost lovit de o autoutilitară şi de un TIR, alte două autoturisme fiind avariate de resturile pe de şosea, două persoane fiind rănite.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de către poliţişti, accidentul a avut loc în afara localităţii băcăuane Sascut, după ce şoferul utilajului de tip volă, înmatriculat în judeţul Galaţi, a încercat să iasă de pe şoseaua principală, respectiv DN 2, pe un drum secundar, însă fără să se asigure corespunzător.

În consecinţă, un autoturism care venea de pe sensul opus de mers a intrat în plin în utilaj, ulterior maşina fiind lovită de o autoutilitară de transport marfă şi de un TIR. În urma ciocnirii, autoturismul a fost proiectat în afara şoselei, iar autotrenul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în afara drumului. De asemenea, alte două autoturisme au fost avariate, după ce au angrenat de pe şosea resturi de la maşinile implicate în accident.

"Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului autoturismului, un bărbat de 53 de ani, care a intrat iniţial în volă, leziuni suferind şi şoferul TIR-ului care s-a răsturnat în afara şoselei. Din cauza accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat alternativ pe o singură bandă, timp de 30 de minute, după care a revenit la normal”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. scrie mediafax.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » ACCIDENT GRAV pe DN 2: şase maşini au fost implicate. Două persoane au fost rănite