Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GRAV pe DN2: Trei persoane au murit şi 17 au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. A fost activat planul roşu de intervenţie

Trei persoane au murit, iar 17 au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autotusirm, pe DN2, în dreptul localităţii Şindriliţa. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, pentru News.ro că s-a declanşat planul roşu.

Vezi și

Trei persoane au murit, iar 17 au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autotusirm, pe DN2, în dreptul localităţii Şindriliţa. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, pentru News.ro că s-a declanşat planul roşu.

Trei oameni au murit, iar 17 au fost răniţi în urma unui grav accident petrecut sâmbătă dimineaţă pe DN 2, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin. Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la spital de SMURD, iar restul de serviciul de ambulanţă.

Două dintre persoanele decedate sunt din microbuz, iar una din autoturism.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, pentru News.ro că s-a declanşat planul roşu.

"S-a declanşat planul roşu. Sunt plecate maşini şi de la Bucureşti şi de la Urziceni. Aştept informare de acolo. Din primele informaţii sunt trei persoane încarcerate în microbuz şi alte persoane rănite care au ieşit din maşini”, a declarat pentru News.ro secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Roxana Vasile, microbuzul şi autoturismul s-au ciocnit frontal.

"Din primele date se pare că ar fi un impact frontal între un microbuz cu aproximativ 15 ocupanţi. Pentru 12 s-au solicitat îngrijiri medicale. Se fac verificări pentru stabilirea cauzelor accidentului. Dar pot să vă spun că vizibilitatea era redusă din cauza ceţii”, a declarat Roxana Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Ea a precizat că autoturismul ar fi pătruns pe contrasens, încercând o depăşire.

"În urma primelor verificări se pare că autoturismul Fiat Doblo implicat în accident ar fi intrat în depăşire şi pătruns pe sensul opus”, a spus Roxana Vasile.

La faţa locului acţionează o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, patru ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, Detasamentul Special de Salvatori, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Stiri sociale » ACCIDENT GRAV pe DN2: Trei persoane au murit şi 17 au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism. A fost activat planul roşu de intervenţie