Antena Meniu Search
x

UPDATE: Accident în Giurgiu: O fată de 21 de ani a MURIT. Alte patru persoane, între care doi COPII, au fost RĂNITE (FOTO)

Femeia care se afla în stop cardio-respirator, în urma accidentului rutier produs sâmbătă pe DN5, la intrarea în municipiul Giurgiu, a decedat la spital. Tânăra avea 21 de ani.

Femeia care se afla în stop cardio-respirator, în urma accidentului rutier produs sâmbătă pe DN5, la intrarea în municipiul Giurgiu, a decedat la spital. Tânăra avea 21 de ani.

"În urma cercetărilor efectuate la faţa locului după accidentul produs pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu, a reieşit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani din localitatea Daia, judeţul Giurgiu, aflat la volanul unui autoturism Dacia a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Renault.

În urma impactului, pasagera de pe scaunul din dreapta şoferului, faţă, o tânără în vârstă de 21 de ani din localitatea Daia a intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu",  a declarat sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El a precizat că în urma accidentului au mai fost răniţi şi au suferit atacuri de panică un băieţel în vârstă de trei ani şi o fetiţă de opt ani, precum şi mama acestora, o femeie în vârstă de 37 de ani, aflaţi ca pasageri în autoturismul Renault.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii rutieri i-au testat pe ambii şoferi şi a reieşit faptul că niciunul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-le recoltate probe biologice.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă

Citeşte şi: SCENE ŞOCANTE pe străzile Capitalei! Un şofer de 22 de ani a TÂRÂT cu maşina un poliţist, a lovit două autospeciale, fiind oprit doar cu focuri de armă (VIDEO)

Un bărbat şi două femei, una dintre acestea în stop cardio-respirator, şi doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în urma unui accident rutier produs, sâmbătă, pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu.

"O autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Giurgiu al ISU şi un echipaj al SAJ s-au deplasat în urmă cu câteva minute pe DN 5 Giurgiu- Bucureşti, la intrarea în municipiul Giurgiu, după ce un autoturism Dacia şi unul Renault au intrat în coliziune. În autoturismul Dacia au fost găsiţi un bărbat şi o femeie.

Femeia, pasager în autoturism, era încarcerată şi nu prezentă semne vitale fiind în stop cardio-respirator. Echipajul SAJ sosit la faţa locului a încercat resuscitarea acesteia şi atât femeia cât şi bărbatul au fost transportaţi la spital.

Citeşte şi: Isterie în Italia, după ce un român, gunoier, a returnat un portofel. Românul, pentru presa italiană: "Demnitatea mea, pierdută dacă aș fi ţinut banii"

Totodată, în autoturismul Renault au fost găsite patru persoane, doi adulţi soţ şi soţie şi doi copii. Unul dintre copii, băieţelul în vârstă de trei ani, a fost transportat la spital însoţit de mama sa, iar fetiţa este examinată de echipajul SAJ urmând a fi transportată, de asemenea la spital.

Şoferul Renault-ului tatăl celor doi copii este cooperant", a declarat sâmbătă, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi cercetează cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » UPDATE: Accident în Giurgiu: O fată de 21 de ani a MURIT. Alte patru persoane, între care doi COPII, au fost RĂNITE (FOTO)