Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situație în cazul tragediei de la Slătioara, Olt. Cine făcea de fapt live-ul pe Facebook în momentul accidentului (Video)

Noi informații au apărut în cazul accidentului care a avut loc, vineri seară, la Slătioara, în Olt. Inițial s-a crezut că șoferul vinovat de producerea accidentului făcea Live pe Facebook, însă, se pare, că lucrurile nu stau chiar așa.

de Redactia Observator

la 30.06.2018 , 13:10

Noi informații au apărut în cazul accidentului care a avut loc, vineri seară, la Slătioara, în Olt. Inițial s-a crezut că șoferul vinovat de producerea accidentului făcea Live pe Facebook, însă cel care filma era soțul femeii care a murit.

Șoferul unui BMW, în care se mai aflau două persoane, soț și soție, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism, un Logan, vineri seară, la Slătioara, accidentul soldându-se cu doi morți. 

Și-au pierdut viața șoferul Logan-ului, un bărbat de 48 de ani, din Dăbuleni, Dolj, și femeia din BMW, în vârstă de 34 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit ultimelor informații, cel care transmite Live pe Facebook în momentul accidentului este soțul femeii decedate. Acesta stătea pe locul din stânga față al mașinii, BMW-ul având volanul pe dreapta.

Pe acelaşi subiect

Momentul impactului a fost surprins live.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul rămas văduv se pare că este un împătimit al transmisiilor Live pe Facebook și îl cunoștea pe șoferul BMW-ului.

Potrivit poliției, șoferul vinovat consumase băuturi alcoolice.

"Șoferul unui autoturism, aflat sub influența alcoolului, 0,58 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției de mers pe DJ 677 in comuna Slătioara, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism. Șoferul din cel de-al doilea autoturism și o pasagera din primul au decedat. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența alcoolului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt Cristian Grigorescu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Răsturnare de situație în cazul tragediei de la Slătioara, Olt. Cine făcea de fapt live-ul pe Facebook în momentul accidentului (Video)