Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal în Argeș. Un șofer beat a lovit în plin un bărbat, chiar în timp ce mergea la un parastas

Accident mortal în Argeș, provocat de un șofer băut. Un bărbat în vârstă de 83 de ani și-a pierdut viață pe șosea, în timp ce încerca să traverseze printr-un loc nepermis. O mașină l-a lovit în plin.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.01.2021, 15:19

Vezi și
  • Tragedia a avut loc în comuna Teiu din județul Argeș

Polițiștii sosiți la fața locului, imediat după accident, au stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 0.74 miligrame per litru alcool în aerul expirat.

Bărbatul care conducea autoturismul mergea cu soția să facă un parastas. Victima a vrut să treacă strada când a fost lovită.

Omul în vârstă de 83 de ani a murit aproape de casă.

Șoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Accident cu mai mulți răniți și în Oneşti

Un grav accident de circulaţie, soldat cu şase răniţi, s-a produs sâmbătă dimineaţa pe Drumul Naţional DN 11, în apropiere de municipiul Oneşti.

O maşină şi un microbuz s-au ciocnit violent pe raza localităţii Helegiu, iar circulaţia a fost oprită în zonă pentru aproape o oră.

Şoferul maşinii implicate în accident a suferit răni mai grave şi a fost preluat de echipajul SMURD, în timp ce alte cinci victime au suferit răni uşoare şi au fost transportate la spital cu ajutorul celor trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Accident mortal în Argeș. Un șofer beat a lovit în plin un bărbat, chiar în timp ce mergea la un parastas