Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un accident mortal s-a produs în judeţul Olt, două autoturisme fiind implicate

Un grav accident de circulaţie s-a produs, vineri seara, în judeţul Olt. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

de Cristi Ioniţă

la 19.07.2019 , 21:38

Un mort şi un rănit grav, după accidentul din Olt Cele două autoturisme implicate în accidentul din Olt s-au ciocnit violent - ISU Olt

Un grav accident de circulaţie s-a produs, vineri seara, în judeţul Olt. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent.

Accidentul s-a produs pe Drumul European 70, în zona localităţii Dăneasa.

Un şofer a murit, iar altul a fost grav rănit, după un accident produs în Olt

Articolul continuă după reclamă

Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu echipaje de pompieri de la Garda Stoeneşti şi de la Detaşamentul Caracal, dar şi cu două echipaje SMURD.

Conform reprezentanţilor ISU Olt, la sosirea echipajelor, unul dintre autoturisme a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat, iar șoferul acestuia, în vârstă de 53 de ani, decedat, cu leziuni incompatibile cu viața.

Celălalt bărbat implicat în accident, în vârstă de 61 de ani, din comuna Radomirești, a fost găsit încarcerat, conștient.

Pentru extragerea victimei pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie și au predat victima echipajelor medicale.

Pacientul a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe Caracal, având otoragie, rinoragie, traumatism toracic și fractură la membrul inferior stâng.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un accident mortal s-a produs în judeţul Olt, două autoturisme fiind implicate