Antena Meniu Search
x

Accident mortal la muncă, în judeţul Buzău

Durere şi disperare în familia unui electrician din Râmnicu Sărat. Bărbatul de 37 de ani a murit, ieri după-amiază, după ce a căzut de pe o scară proptită pe un stâlp de electricitate.

Vezi și

Durere şi disperare în familia unui electrician din Râmnicu Sărat. Bărbatul de 37 de ani a murit, ieri după-amiază, după ce a căzut de pe o scară proptită pe un stâlp de electricitate, de la şase metri înălţime. Bărbatul a lăsat în urmă trei copii şi o soţie fără serviciu.

Bărbatul muncea împreună cu doi colegi la un branşament de pe strada Spitalului, din Râmnicu Sărat. Trebuia să tragă un mănunchi de cabluri într-un tablou însă la un moment dat s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit în gol de la şase metri.

La câteva minute după incident, un echipaj medical de la Ambulanţă a ajuns la faţa locului. Degeaba au încercat medicii să resusciteze victima. Omul a murit din cauza rănilor grave de la cap.

Muncitorul nu purta nici cască. Bărbatul, care lucra pentru o firmă privată, abia se întorsese din şomaj. Apucase să ia doar două salarii de când a fost rechemat la muncă.

Poliţiştii anchetează acum cazul. LA fel şi inspectorii ITM având în vedere că este vorba despre un accident de muncă. Este aşteptat rezultatul autopsiei, care va stabili dacă muncitorului i s-a făcut rău de la căldură, ori s-a electrocutat şi apoi s-a dezechilibrat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Accident mortal la muncă, în judeţul Buzău