Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Satu Mare, impact devastator între un TIR şi o autoutilitară

Un accident mortal a avut loc între localităţile Turulung şi Drăguşeni, pe DN1C, după ce un TIR a intrat în coliziune cu o autoutilitară. O persoană a fost găsită decedată la faţa locului, iar o alta a fost transportată la spital, în stare gravă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.07.2019, 16:28

Accident mortal la Satu Mare, impact devastator între un TIR şi o autoutilitară - ISU Satu MAre

Un accident mortal a avut loc între localităţile Turulung şi Drăguşeni, pe DN1C, după ce un TIR a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Ambii şoferi ar fi fost aruncaţi din autovehicule în momentul impactului.

Şoferul autoutilitarei a fost găsit decedat la faţa locului, iar o altă persoană a fost transportată la spital, în stare gravă. Traficul rutier a fost oprit complet spre vama Halmeu.

Accident mortal la Satu Mare, impact devastator între un TIR şi o autoutilitară

Un accident rutier mortal a avut loc pe DN1C, la Drăguşeni, în Satu Mare, după ce un TIR a intrat în conliziune cu o autoutilitară. Din primele informaţii, ar fi vorba despre o neasigurare la schimbarea direcţiei de mers.

ISU Someş Satu Mare a anunţat că ambele victime au fost găsite în afara autovehiculelor la sosirea pompierilor. O persoană a fost preluată de către echipajul medical SMURD TIM  cu policontuzii, dar conştientă, dar cea de-a doua a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident mortal la Satu Mare, impact devastator între un TIR şi o autoutilitară