Antena Meniu Search
x

ACCIDENT ciudat în această noapte, în Galaţi! Un pieton grăbit a fost LOVIT ÎN PLIN, aruncat pe parbriz, de unde a aterizat în PORTBAGAJUL maşinii!

Un pieton grăbit a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a fost lovit în plin de un autoturism, sâmbătă noapte, în apropiere de Galaţi.

Vezi și

Un pieton grăbit a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce a fost lovit în plin de un autoturism, sâmbătă noapte, în apropiere de Galaţi.

În urma impactului violent, un bărbat a fost luat pe capotă, fiind aruncat apoi în parbriz, după care, în mod ciudat, victima a aterizat în portbagajul maşinii.

"Pe deasupra a căzut acolo, nu ştiu cum s-a întâmplat", a declarat pasagerul din dreapta.

Bărbatul de 68 de ani traversa DN 26 prin loc nepermis și fără să se asigure. Ekla a fost accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru pieton. Medicii au rămas şi ei surprinşi de locul în care se afla trupul fără viaţă.

"Victima era, spre surprinderea noastra, in portbagajul masinii care era implicata in accident. Da, cam curios, dar asta e", a declarat un medic.

Pe 22 octombrie, în aceeaşi zonă, un adolescent de 15 ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care era a intrat într-o buturugă de pe marginea drumului. Şi atunci a fost neatenţie, dar din partea şoferului care nu a adaptat viteza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » ACCIDENT ciudat în această noapte, în Galaţi! Un pieton grăbit a fost LOVIT ÎN PLIN, aruncat pe parbriz, de unde a aterizat în PORTBAGAJUL maşinii!