Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT pe Dunăre! O autocisternă încărcată cu ulei de rapiţă a căzut în apele fluviului. Șoferul a fost salvat în ultimul moment

O autocisternă încărcată cu ulei de rapiță a căzut, vineri, în Dunăre, în localitatea Chiciu, judeţul Călăraşi, șoferul fiind salvat în ultimul moment.

de Redactia Observator

la 13.10.2017 , 20:13

O autocisternă încărcată cu ulei de rapiță a căzut, vineri, în Dunăre, în localitatea Chiciu, judeţul Călăraşi, șoferul fiind salvat în ultimul moment.

”După ce a trecut frontiera prin Punctul de Trecere a Frontierei Chiciu, când să urce pe feribot, nu se ştie ce s-a întâmplat, dar cisterna a căzut în Dunăre. Este o cisternă de aproximativ 30 de tone, care are în trei din cele cinci compartimente ulei de rapiţă, dar care nu poluează”, au precizat reprezentanţii ISU Călăraşi.

Potrivit acestora, deoarece două dintre compartimente sunt goale, autocisterma a rămas la suprafaţă, a fost urmărită cu un remorcher, ancorată şi trasă la mal. 

Articolul continuă după reclamă

Sursa citată a mai precizat că în urma incidentului nu au existat victime, singurul aflat în maşină fiind şoferul, în vârstă de 56 de ani. 

Deocamdată, autorităţile nu au stabilit dacă autocisterna este românească şi nici naţionalitatea şoferului care o conducea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » ACCIDENT pe Dunăre! O autocisternă încărcată cu ulei de rapiţă a căzut în apele fluviului. Șoferul a fost salvat în ultimul moment