Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav în judeţul Arad!

Doi bărbaţi au murit şi o tânără a ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un sens giratoriu, apoi s-a înfipt într-o dală de beton.

Vezi și

 Cei trei oameni ieşiseră din Arad şi se îndreptau spre Oradea, când şoferul a pierdut controlul autoturismului. Tânăra din maşină a scăpat cu viaţă ca prin miracol. În urma impactului violent, a fost aruncată afară din maşină.

Mărturia bărbatului este susţinută de ceea ce au găsit pompierii, medicii şi poliţiştii la faţa locului. Maşina de teren era făcută bucăţi iar trupurile şoferului şi ale încă unui pasager zăceau fără suflare, între fiare.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Arad spre Oradea. Maşina de teren a intrat cu viteză în sensul giratoriu, a zburat peste scuar şi a aterizat peste un maldăr de pământ. Cel mai probabil, şoferul nu cunoştea drumul şi avea viteză mult peste limită. În maşină şi la locul accidentului, poliţiştii au găsit foarte multe documente, contracte de vânzare-cumpărare şi o sumă importantă de bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav în judeţul Arad!