Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav într-o intersecţie din Bucureşti! Două autoturisme, dintre care un taximetru, s-au lovit frontal

Trei oameni au fost transportaţi de urgenţă la spital, cu răni grave, în urma unui accident rutier petrecut pe o stradă din Bucureşti

Vezi și

Trei oameni au fost transportaţi de urgenţă la spital, cu răni grave, în urma unui accident rutier petrecut pe o stradă din Bucureşti

Două autoturisme, dintre care un taximetru, s-au lovit frontal. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerarea pasagerului din taxi, o femeie în vârstă de 80 de ani.

La câteva momente după producerea accidentului, zona a fost acaparată de maşini de intervenţie. Pompierii au descarcerat victimele înainte ca medicii de pe ambulanţă să le acorde primul ajutor.

Deşi sângera abundent, şoferul maşinii a apucat să ceară ajutor. Şoferul taximetrului, în vârstă de 47 de ani, a fost cel mai grav rănit.

Am fost solicitaţi să intervenit pentru un accident rutier, cu trei ambulanţe, o descarcerare şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

Zeci de minute, zona a fost închisă circulaţiei până când poliţiştii au adunat probe pentru anchetă. După ce vor stabili cine a produs accidentul, vinovatul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din cuplă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav într-o intersecţie din Bucureşti! Două autoturisme, dintre care un taximetru, s-au lovit frontal