Antena Meniu Search
x

Accident DEVASTATOR pe Valea Oltului! Trei persoane au murit. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers (GALERIE FOTO)

Trei persoane au murit în urma unui accident rutier care s-a produs luni dimineaţa pe DN7 (Valea Oltului), la Câineni, între o autoutilitară şi un TIR, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Trei persoane au murit în urma unui accident rutier care s-a produs luni dimineaţa pe DN7 (Valea Oltului), la Câineni, între o autoutilitară şi un TIR, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

UPDATE: Două dintre cele trei victime ale accidentului erau cetăţeni pakistanezi, iar luni era ultima zi de valabilitate a vizelor de şedere pe teritoriul României. Cea de-a treia victimă, şoferul care pierdut controlul volanului, avea 32 de ani şi era din Cluj.

UPDATE 9.22: Circulaţia pe Valea Oltului a fost reluată, anunţă news.ro. Drumul naţional 7 a fost blocat timp de peste o oră în urma accidentului.

Pe acelaşi subiect

UPDATE 9.08: Numărul deceselor a ajuns la trei. Accidentul rutier a avut loc luni dimineaţa, în jurul orei 7,00, pe DN7, la Câineni, la kilometrul 230+320, unde o autoutilitară care rula pe contrasens a lovit un TIR, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete. 

Aceasta a precizat că persoanele decedate se aflau în autoutilitară. 

După accident, cele trei persoane aflate în autoutilitară (dubă) au rămas încarcerate, la locul accidentului deplasându-se şi echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea care au intervenit pentru descarcerare şi acordarea de prin ajutor, transmite Agerpres. 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Circulaţia rutieră este blocată pe DN 7, în judeţul Vâlcea, în urma unui accident rutier, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Traficul pe DN 7 Brezoi - Sibiu este blocat pe ambele sensuri, în zona localităţii Câineni, la kilometrul 232.

Potrivit Centrului Infotrafic, un TIR şi o autospecială s-au ciocnit.

Două persoane au murit, iar alta a fost grav rănită.

în zonă s-au format coloane de maşini, neexistând rute ocolitoare. Se fac eforturi pentru scoaterea de pe şosea a TIR-ului.

Poliţiştii estimează că traficul ar putea fi reluat pe un fir după ora 8.30.

Sursă: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Accident DEVASTATOR pe Valea Oltului! Trei persoane au murit. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers (GALERIE FOTO)