Antena Meniu Search
x

Accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov

Un cetăţean italian şi-a pierdut viaţa şi o femeie a fost grav rănită, într-un grav accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov

Vezi și

Un cetăţean italian şi-a pierdut viaţa şi o femeie a fost grav rănită, într-un grav accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov.

Se aflau într-o maşină înmatriculată în Italia, care a început să derapeze într-o curbă periculoasă. Autoturismul a ajuns pe contrasens unde a fost oprit violent de către un alt şofer, alături de care se afla soţia lui.

Medicii scot din ambulanţă o femeie cu un traumatism cranian grav. Are pulsul normal, dar respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen.

Totul se întâmplă în apropierea curbei unde s-a produs accidentul. Medicii se grăbesc să urce victima într-un elicopter, care să o ducă mai repede la spital.

Pe lângă rana la cap, femeia a fost lovită şi în abdomen. Pompierii au găsit-o inconştientă, lângă şoferul italian.

Pompierii n-au mai reuşit să-l salveze şi pe bărbatul de 41 de ani, care şi-a dat ultima suflare la câteva clipe după accident. Maşina lui a fost lovită în plin, pe contrasens, de către un alt autoturism.

Cu răni uşoare s-a ales şi soţia bărbatului care circula regulamentar. Un al trilea şofer n-a mai avut timp să evite accidentul, dar a scăpat teafăr.

Femeia grav rănită a rămas internată la spital sub atenta supraveghere a medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov