Antena Meniu Search
x

Accident rutier violent pe Calea Vacaresti din Capitala

O tanara a ajuns la spital, dupa ce masina in care se afla a fost lovita puternic de un alt autoturism si proiectata pe linia de tramvai, unde s-a rasturnat de mai multe ori.

Vezi și

Desi ambele masini circulau in acelasi sens, soferul celei din spate a avut viteza prea mare ca sa poata sa franeze la timp.

Impactul violent i-a produs tinerei mai multe rani, dar din fericire, nici una dintre ele nu i-au pus viata in pericol. Fata era constienta in momentul in care au ajuns medicii la ea, dar acuza mai multe dureri in zona capului. Prietenul ei i-a fost alaturi pana cand medicii au urcat-o in ambulanta.

Tanara a fost dusa la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, pentru investigatii amanuntite. Iubitul ei a ramas la fata locului pentru a-i ajuta pe politisti sa refaca firul accidentului.

Ambele masini circulau in acelasi sens, pe Calea Vacaresti. La un moment dat, autoturismul in care se aflau cei doi tineri a fost lovit puternic din spate si aruncat pe linia de tramvai, unde s-a rostogolit de mai multe ori.

Soferul si prietenul lui au scapat doar cu o sperietura, insa tanarul s-a ales acum cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier violent pe Calea Vacaresti din Capitala