Antena Meniu Search
x

Accident sinistru petrecut în Bârlad

Imagini cutremurătoare cu accidentul sinistru petrecut serile trecute la Bârlad, în urma căruia doi tineri au ajuns în comă la spital, scot la iveală amănunte şocante.

Vezi și

Tinerii se luaseră la întrecere cu un alt bolid, după cum se vede pe camere de supraveghere. Mai exact, făceau liniuţe. Îşi testau puterea cu 150 de kilometri pe oră, când au intrat în stâlp. Iar şoferul era băut.

Imaginile surprind momentul în care bolidul, un BMV care prinde suta de kilometri în câteva secunde, se înfige ca un glonţ într-un stâlp şi este sfârtecat în mii de bucăţi. În urma impactului devastator, şoferul şi pasagerul din dreapta sunt aruncaţi pe şosea. Pe banda a doua se vede cum o altă maşină trece cu viteza gândului. Câteva sute de metri mai încolo, şoferul opreşte.

În secundele următoare omul coboară din maşină şi aleargă să vadă ce s-a întâmplat. Îşi pune mâinile în cap când îi vede pe cei doi tineri întinşi pe jos, aproape fără suflare. În timp ce sună la ambulanţă, apar şi alte persoane, probabil prieteni cu victimele. Pe unul dintre ei, un bărbat încearcă să-l ţină la distanţă.

Nervos, celălalt şofer loveşte cu putere într-una din bucăţile de fier împrăştiare pe şosea. În clipa în care ajung echipajele de poliţie, tânărul se repede la un agent şi imploră ajutor.

În faţa unui asemenea tablou, chiar şi medicii au rămas şocaţi.

La volan se afla un tânăr de 18 ani, fiul unui om de afaceri din oraş. Probele de sânge au arătat o alcoolemie de 0,93 la mie. Cu el în maşină era fiul primarului comunei Banca. Cei doi au fost transportaţi iniţial la spitalul din Bârlad, dar, din cauza stării grave, medicii au decis să-i transfere la Iaşi. Au din păcate, şanse mici de supravieţuire

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Accident sinistru petrecut în Bârlad