Meniu
Search
x

Accident cu șofer băut și fugit din izolare, în Râmnicu Vâlcea

Cazurile cu oameni care nu respectă izolarea nu sunt deloc puţine, din păcate. Mai mult, un bărbat din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu două dosare penale după ce, recent întors din Italia, a ieşit din casă şi a provocat un accident rutier. Iar asta nu e tot. Tânărul era şi băut bine.

De Redactia Observator la 13.03.2020, 12:21
Vezi și

Cazurile cu oameni care nu respectă izolarea nu sunt deloc puţine, din păcate. Mai mult, un bărbat din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu două dosare penale după ce, recent întors din Italia, a ieşit din casă şi a provocat un accident rutier. Iar asta nu e tot. Tânărul era şi băut bine. Familia care se afla în maşina lovită nu s-a apropiat de el, când a văzut numerele de înmatriculare din Italia.

Tanărul de 32 de ani s-a întors din Italia în urmă cu patru zile și, deşi conform protocolului ar fi trebuit să rămană izolat acasă timp de două săptămâni, ieri a ieşit la plimbare cu maşina. Nu înainte însă să bea şi câteva pahare bune de alcool. Nu a ajuns prea departe. La intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea a lovit un autoturism.

CONSTANTIN DUCA, VICTIMĂ - Cei doi soţi din autoturismul lovit au pus imediat mâna pe telefon când au văzut plăcuţele de înmatriculare.

AURORA DUCA, VICTIMĂ - Am văzut mașină de Italia și nu ne-am apropiat. Eu am sunat la 112 şi, vorbind cu doamna dispecer, m-a întrebat dacă în cealaltă mașină sunt victime. El a spus că a plecat din carantină. A recunoscut ca trebuia să fie izolat.

Chiar dacă iniţial a încercat să fugă de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenţie, bărbatul a revenit şi şi-a recunoscut fapta. Acolo a fost prins şi în fapt.

LOREDANA SANDU, PURTĂTORUL DE CUV AL IPJ VÂLCEA - Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest stabilindu-se că avea o alcoolemie de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost anunţaţi şi reprezentanţii DSP Vâlcea.

Bărbatul s-a ales acum cu două dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Accident cu șofer băut și fugit din izolare, în Râmnicu Vâlcea