Antena Meniu Search
x

Accident teribil pe drumul dintre Craiova si Caracal

Accident teribil pe drumul dintre Craiova si Caracal. Trei persoane au murit intr-un accident pe drumul dintre Craiova si Caracal

Vezi și

In masina se aflau doi copii, un baiat de cinci, o fata de 13 ani si un barbat de 38 de ani. Autoturismul in care se aflau a lovit un TIR, dar politistii iau in calcul si varianta unei sinucideri.

Din primele cercetari a reiesit faptul ca masina in care se aflau cei trei, inmatriculata in Bulgaria, a intrat pe contrasens, lovind in plin TIR-ul care se deplasa regulamentar. In urma impactului, cele trei persoane aflate in autoturism au murit. Politistii nu au gasit pe carosabil urme de franare, fapt ce i-a facut pe acestia sa se gandeasca la o posibila sinucidere.

De asemenea, patronul firmei careia ii apartine TIR-ul implicat in accident a spus ca ar fi auzit de la martori ca soferul ar fi incercat sa se sinucida. Barbatul ar fi avut probleme cu sotia, aceasta fiind plecata sa munceasca in Spania. Politistii vor cerceta toate variantele. Circulatia rutiera a fost blocata mai bine de doua ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Accident teribil pe drumul dintre Craiova si Caracal