Antena Meniu Search
x

Accident tragic la o balastieră din Botoşani

Un şofer a fost strivit de un utilaj care încărca pietriş.Cu numai câteva clipe înainte, victima şi colegul său au stat de vorbă, după care victima a părut că se întoarce la volanul camionului. Nu a facut-o, iar asta l-a costat viaţa

Vezi și

Un şofer a fost strivit de un utilaj care încărca pietriş.Cu numai câteva clipe înainte, victima şi colegul său au stat de vorbă, după care victima a părut că se întoarce la volanul camionului. Nu a facut-o, iar asta l-a costat viaţa. 

Ajunşi în scurt timp la locul accidentului, medicii echipajului de ambulanţă au concluzionat că victima nu a avut nicio şansă să scape de cu viaţa. Trupul bărbatului a fost zdrobit sub greutatea utilajului.

Omul era la cea de-a doua cursă. A coborât din cabină şi a discutat cu şoferul volei, după care a plecat. Acesta nu a văzut pe nimeni când a dat cu spatele.

Şi martorii, colegi ai celor doi bărbaţi, spun că totul s-a întâmplat într-o clipă. Victima, în loc să se urce înapoi la volan, s-a dus în spatele utilajului care încărca.

Cei de la inspecţia muncii au stabilit că vina este împărţită. Victima nu trebuia să fie în preajma volei, iar şoferul ei trebuia să se asigure că nu este nimeni în apropiere atunci când face manevre.

Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a afla împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Accident tragic la o balastieră din Botoşani