Antena Meniu Search
x

Impact mortal la Şcheia, un şofer de 28 de ani a lovit frontal "Zidul Morţii", un perete de ciment din sensul giratoriu (Video)

Un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a murit după ce a pierdur controlul volanului în sensul giratoriu de la Şcheia, cunoscut local ca "Zidul Morţii", din cauza accidentelor mortale care s-au întâmplat în acelaşi loc.

Vezi și

Un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a murit după ce a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu de la Şcheia, cunoscut local ca "Zidul Morţii", din cauza accidentelor mortale care s-au întâmplat în acelaşi loc.

Potrivit ISU Suceava autoturismul a lovit cu putere zidul, iar şoferul a rămas încarcerat în maşină, fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare. Pe zidul respectiv încă se aflau coroane de flori, depuse de rudele celor care au murit în alte accidente.

Şofer mort după împactul cu "Zidul Morţii" din Şcheia

Tânărul de 28 de ani, aflat la volanul maşinii, a rămas încarcerat între fiarele maşinii, după impactul cu zidul din sensul giratoriu de la Şcheia, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare. Potrivit martorilor, acul kilometrajului a rămas blocat la 140 km/h.

Accidentul a avut loc pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava, spre Pătrăuți. Potrivit ISU, din nefericire, șoferul a decedat.

În zonă a intervenit modulul SMURD  cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2, iar Poliția urmează să stabilească exact cauzele accidentului.

În acelaşi loc au murit mai mulţi şoferi, care au intrat cu maşinile în zid

Potrivit newsbucovina.ro, în acelaşi loc, în ianuarie 2014, din cauza ceţii, un tânăr de 21 de ani din Todireşti a intrat cu maşina în zid şi a murit. Un caz asemănător s-a înregistrat în 17 noiembrie 2012 când, tot pe ceaţă, un autocamion încărcat cu lemne a intrat în zid, cei trei pasageri din cabină, între care un copil, murind pe loc.

Autoritățile din Suceava au luat măsuri de semnalizare a pericolului, însă nu suficiente, se pare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Impact mortal la Şcheia, un şofer de 28 de ani a lovit frontal "Zidul Morţii", un perete de ciment din sensul giratoriu (Video)