Antena Meniu Search
x

Accidentul din Muntenegru! Balansul de dinaintea tragediei

Ceasul rau sau o greseala fatala. Destinul sau viteza prea mare. Dezastrul din Muntenegru nu are explicatii, deocamdata, si nici vinovati. Anchetatorii incearca sa puna cap la cap piesele unui puzzle cu 18 morti si 29 de raniti

Vezi și

Imagine cu imagine, marturie cu marturie, refac din bucati traseul mortii. Imaginile filmate de un supravietuitor le-ar putea fi de mare folos in ancheta. "Am simtit scrasnet de fiare de la parapetii podului. La un moment dat am simtit ca s-a oprit. O secunda, doua, nu stiu", povesteste un martor. Destinul si-a luat un ragaz de doar doua secunde. Un ragaz care le-a taiat respiratia. Au cazut in gol zeci de metri. Un soc pe care unii l-au trait lucid.

"Toata lumea asteapata sa vina salvatorii. Cu exceptia acestui domn care filmeaza. Filmeaza aproape profesionist. Adica incearca sa puna pe fiecare in evidenta. Sa inregistreze fiecare atitudine", explica profesor doctor Florin Tudose, psihiatru. Si fiecare drama. Stia ca dupa moarte urmeaza intrebarile, iar dupa drama, explicatiile.

"M-am gandit sa filmez ca poate trebuie pentru autoritati", a declarat cel care a filmat tot. Imaginile filmate de el, marturiile, tahograful si timpul vor scoate pana la urma adevarul la iveala. Ancheta va spune cine a fost de vina pentru tragedia care a luat 18 vieti.

Supravietuitorii si rudele celor morti se gandesc acum sa ceara despagubiri de la firma de transport. Nu in schimbul iertarii. De iertat, au iertat deja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Accidentul din Muntenegru! Balansul de dinaintea tragediei