Antena Meniu Search
x

Accidentul din Muntenegru! Lectia de solidaritate a ranitilor

Imaginile filmate de un supravietuitor, la cateva minute dupa ce autocarul s-a prabusit in rapa au surprins si lectia de solidaritate a ranitilor. O lectie de umanitate data la limita dintre viata si moarte

Vezi și

"Pe noi ne-a iubit. Ne-a iubit Dumnezeu. A fost pe partea noastra! Pe partea noastra a cazut! Si s-a invartit invers", a povestit Carmen Dorobat, supravietuitoare.

Au fost momente de panica. Clipe lungi in care au crezut ca vor muri. Sentimentul de cadere in gol si disperarea ca nu-si vor mai vedea niciodata copiii. Dupa impact au privit in jur dupa sot sau sotie, dupa mama sau fiica, dupa prieteni

Se ridica si se sterg de sange. Se ajuta. Niciunul nu porneste spre salvatorii care incep sa coboare in prapastie. Nimeni nu ar putea sa-i paraseasca in rapa pe cei plini de rani. Cei care se pot misca strang din rapa bunurile personale ale tuturor. E tot ce pot face acum, pana cand salvatorii ii vor scoate la suprafata.

Imaginile sunt greu de privit. Supravietuitorii sunt intinsi in rapa ca pe front. Se tin de crengi si incearca sa nu se piarda cu firea chiar daca unii au dureri ingrozitoare.

Au trecut doua saptamani de la accident, dar pentru supravietuitori imaginile se deruleaza zilnic. Poate de cateva ori pe zi. Si, oricat de mult si-ar dori, ele nu se pot sterge, imaginile pe care fiecare si le-a inregistrat in minte si in suflet fiecare. Toti supravietuitorii sunt acum cu ochii spre Cer. Sunt toti recunoscatori ca au scapat cu viata ca prin minune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accidentul din Muntenegru! Lectia de solidaritate a ranitilor