Antena Meniu Search
x

Accidentul mortal de pe lacul Snagov, provocat de fiul unui magnat din domeniul petrolier

Tânărul care a provocat accidentul de pe lacul Snagov este fiul unui magnat din domeniul petrolier. La 28 de ani, preluase de numai o lună afacerea tatălului său, care a murit în urmă cu patru ani. La spital ar fi declarat că băuse.

Vezi și

Tânărul care a provocat accidentul de pe lacul Snagov este fiul unui magnat din domeniul petrolier. La 28 de ani, preluase de numai o lună afacerea tatălului său, care a murit în urmă cu patru ani. La spital ar fi declarat că băuse. 

Poliţia a început urmărirea penală pentru ucidere din culpă, după ce un bărbat a murit în urma impactului dintre cele două ambarcaţuini. Martorii spun că tânănul conducea cu viteză. Patru dintre victimele sale sunt în continuare în spital. O tânără este în comă profundă.

Alexandru Popescu era cunoscut. La 28 de ani, lumea îi stătea la picioare. Moştenitor al unei averi impresionante nu ezita să-şi etaleze weekend de weekend, pe lacul Snagov, barca sa de viteză, de tip Commander.

Sâmbătă ar fi făcut toată ziua curse pe lac. Era în barcă cu încă patru prieteni. Petreceau. După miezul nopţii a spulberat o barcă de transport. Ambarcaţiunea unui restaurant care ducea clienţii, pe celălalt mal. Şi nu ar fi avut luminile aprinse, spun martorii.

Un bărbat a fost înghiţit de ape şi a fost găsit fără suflare, a doua zi. Cel care conducea ambarcaţiunea a refuzat internarea. În barcă se aflau două cupluri care au ieşit la restaurant pentru o cină romantică. Bărbaţii au fost duşi cu ambulanţa la Spitalul Elias, iar prietenele lor la Floreasca.

Cei doi tineri au suferit multiple traumatisme şi fracturi şi sunt acum internaţi pe secţiile de neurochirurgie şi ortopedie ale Spitalului Elias. Iubitele lor au ajusn în stare şi mai gravă la spitalul de urgenţă Floreasca. Una dintre fete este şi acum în comă

Alexandru Popescu a refuzat recoltarea probelor biologice. A fost dus la Spitalul Elias. Surse apropiate anchetei spun că a recunoscut că a băut. El a fost audiat deja de poliţie.

De numai o lună, tânărul devenise preşedintele companiei moştenite de la tatăl său, una dintre cele mai puternice de pe piaţa petrolului. Tatăl lui, Ovidiu Popescu a murit de cancer, în urmă cu patru ani, în Statele Unite. El avea multe proprietăţi în Capitală, inclusiv Palatul Ştirbei, de pe Calea Victoriei pe care intenţiona să-l includă într-un amplu proiect imobiliar. Era şi colecţionar de artă, iar potrivit topurilor de specialitate deţinea o avere de peste 12 milioane de euro, în 2011.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Accidentul mortal de pe lacul Snagov, provocat de fiul unui magnat din domeniul petrolier