Antena Meniu Search
x

Acrobații spectaculoase cu cai la competiția ecvestră de la Turda

Eveniment ecvestru plin de premiere la Turda în acest weekend. Artişti internaţionali au făcut acrobaţii pe care miile de spectatori cu siguranţă nu le vor uita prea uşor.

de Redactia Observator

la 30.06.2019, 00:32

Vezi și

Eveniment ecvestru plin de premiere la Turda în acest weekend. Artişti internaţionali au făcut acrobaţii pe care miile de spectatori cu siguranţă nu le vor uita prea uşor. În faţa publicului, spectacol au făcut şi peste 100 de concurenţi care se luptă la o compeţia sportivă pentru marele premiu, de 6.000 de euro.

Pentru prima dată în România, în arena de la Turda, pe doi cai, trei călăreţi au făcut acrobaţia denumită "piramida". Adică unul dintre bărbaţi a călărit pe umerii celorlalţi doi aflaţi în şa.

Înaintea fiecărui număr, cu o eleganţă deosebită, caii au făcut plecăciuni în faţa publicului, în semn de salut. Apoi, în faţa mulţimii entuziasmate, reprezentaţiile au continuat zeci de minute.

Trei cai coordonaţi pe muzică în tandem sau separat au stârnit un nou ropot de aplauze. La înălţime au fost şi acrobaţiile dresorilor.

Lecţia de călărie pentru copii este gratuită. Intrarea la eveniment însă costă 40 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru cei mici. Pe lângă acrobaţii, spectatorii urmăresc şi competiţia pentru marele premiu al concursului de echitaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Acrobații spectaculoase cu cai la competiția ecvestră de la Turda