Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! Acrobatul circului Globus care a căzut din "Roata Morţii", dispus să-și rişte VIAŢA în continuare

O carieră de 30 de ani putea să se încheie într-o fracţiune de secundă. La fel şi viaţa lui Ionel Orzan, acrobatul circului Globus, rănit în timp ce mergea pe Roata Morţii în faţa publicului.

Vezi și

O carieră de 30 de ani putea să se încheie într-o fracţiune de secundă. La fel şi viaţa lui Ionel Orzan, acrobatul circului Globus, rănit în timp ce mergea pe Roata Morţii în faţa publicului.

Sunt imaginile surprinse duminică la Circul Globus, înainte Ionel Orzan să se prăbuşească violent, de la 8 metri înălţime. A ratat saltul ce putea face ca Roata Morţii să-şi merite numele.

La două zile de la incident, acrobatul 66 de ani povesteşte cu zâmbetul pe buze şi piciorul în ghips ce a simţit în momentul în care a pierdut priza.

În 30 de ani de carieră, acrobatul s-a antrenat şi pentru căzături, nu doar pentru succes. Tehnica de aterizare şi o decizie înţeleaptă i-au salvat viaţa.

Incidentul este acum anchetat de parchet. Procurorii trebuie să stabilească şi dacă la vârsta de 66 de ani, Ionel Orzan mai avea voie să intre în arenă. Circarii sunt sfătuiţi să se pensioneze după 45 de ani. Şi el, şi soţia lui, partenera cu nume de scenă Mery, s-au conformat. Dar pentru fiecare zi în care şi-au riscat viaţa de dragul artei, cei doi primesc acum o pensie de 600 de lei.

Ionel şi Mery au bătut Europa la pas şi au trecut, cu numărul lor de acrobaţie, oceanele către America şi Asia. Sunt cel mai longeviv cuplu de acrobaţi care execută Roata Morţii. S-au întors ca şi colaboratori în ţara noastră. Dacă nu vor fi lăsaţi să continue din cauza vârstei, intenţionează să plece din nou în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV! Acrobatul circului Globus care a căzut din "Roata Morţii", dispus să-și rişte VIAŢA în continuare