Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave împotriva medicilor ortopezi din Galaţi

Ele vin din partea unei paciente care s-a trezit cu piciorul amputat. Femeia a alunecat pe gheaţă, a mers la spital, dar spune că medicul nu i-a acordat toate îngrijirile şi atenţia de care avea nevoie.

Vezi și

Nici măcar nu i-ar fi descoperit traumatismele suferite în urma căzăturii. Bolnava s-a întors la spital când era pre târziu. Spune că şi-a pierdut piciorul, deşi putea fi salvat. Conducerea clinicii a pornit ancheta.

Calvarul pacientei a început în urmă cu aproape trei săptămâni. A alunecat pe o bucată de gheaţă în faţa unui supermarket şi nu unul, ci mai mulţi trecători au sunat la ambulanţă. Durerile pe care le simţea la mâna stângă şi la piciorul drept erau insuportabile. Nimeni n-a ţinut însă cont de suferinţa ei.

După ce a fost consultată la spital, medicul, spune bolnava, a hotărât că poate fi externată. În opinia lui nu s-ar fi impus nici operaţie, nici investigaţii suplimentare. Ar fi gipsat doar braţul şi umărul stang, fracturate la cădere.

Îngrijorată pentru viaţa mamei, Cosmina a chemat din nou ambulanţa. La spital, o altă echipă de medici au dus-o pacienta în sala de operaţii. Timp de şase ore ar fi încercat să-i salveze piciorul, dar era prea tarziu.

Ignoranţa unui doctor a mutilat-o definitiv. Crede că, dacă ar fi fost operată imediat după accident, ar fi plecat din spital pe picioarele ei. Acum, nu vrea decât să-şi facă dreptate. Va depune o reclamaţie la Colegiul Medicilor pe numele doctorului care a consultat-o şi n-a dat atenţie piciorului rănit. Şi îl va da în judecată. Confruntată cu un asemenea caz, conducerea spitalului din Galaţi a deschis propria anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Acuzaţii grave împotriva medicilor ortopezi din Galaţi