Antena Meniu Search
x

Adela Drăgan, campioană la lupte libere, a fost condusă pe ultimul drum

Familia şi zeci de prieteni şi-au luat astăzi adio de la luptătoarea Adela Drăgan. Campioana României la lupte libere a fost înmormântată în Jucu, satul în care, în ziua de Crăciun, a fost spulberată de maşina condusă de un fost poliţist

Vezi și

 Familia şi zeci de prieteni şi-au luat astăzi adio de la luptătoarea Adela Drăgan. Campioana României la lupte libere a fost înmormântată în Jucu, satul în care, în ziua de Crăciun, a fost spulberată de maşina condusă de un fost poliţist. Ofiţerul în rezervă este liber, în timp ce doi părinţi nu îşi găsesc alinarea. Adela era singurul lor copil. Ar fi împlinit în curând 16 ani. În scurta ei viaţă, a strâns medalii şi avea visuri măreţe. Se pregătea de olimpiadă!

A luptat cu sărăcia, să devină campioană. Adela Drăgan - fata sensibilă, optimistă şi cu o voinţă incredibilă. Era marea speranţă a sportului românesc.

Steaua ei s-a stins înainte de anul nou. Nu a plecat fără luptă din această lume. Dar minunea nu s-a împlinit. Era rănită grav. În ziua de Crăciun a fost spulberată cu maşina de un fost poliţist. Pe trecerea de pietoni. Iniţial, nu şi-ar fi asumat răspunderea. Ar fi susţinut că soţia lui era la volan. Apoi.

Astăzi, doi părinţi urcă cel mai lung deal. Îşi conduc singurul copil la groapă. Tatăl e bolnav. Mama se lupta să o ţină în şcoală şi la clubul de lupte libere.

Se va odihni în satul ei natal. Jucu. Familia şi zeci de colegi şi prieteni îi simt deja lipsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Adela Drăgan, campioană la lupte libere, a fost condusă pe ultimul drum