Antena Meniu Search
x

Adrian Despot vorbește despre Colectiv! "Sunt sătul de improvizații!"

Adrian Despot a lăsat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care comentează despre mișcarea de protest a românilor din ultimele trei zile. Totul a pornit de la tragedia din clubul Colectiv, unde el a fost prezent. A reușit să scape din focurile mistuitoare cu doar câteva arsuri.

 Adrian Despot a lăsat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care comentează despre mișcarea de protest a românilor din ultimele trei zile. Totul a pornit de la tragedia din clubul Colectiv, unde el a fost prezent. A reușit să scape din focurile mistuitoare cu doar câteva arsuri. Textul este integral.

"Dragii mei,

Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.

Cu respect,

Adrian Despot"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Adrian Despot vorbește despre Colectiv! "Sunt sătul de improvizații!"