Antena Meniu Search
x

Surpriză la repartizarea la licee în Timiş: cea mai mică medie de admitere a fost 2,04

În judeţul Timiş, cea mai mică medie de admitere în liceu a fost 2,04. Cea mai mare medie la repartizarea computerizată în judeţ a fost în schimb 10.

Copii privesc avizierele de la şcoală
La admitere liceu 2018, în Timiş, media cea mai mică a fost 2,04 - Observator

În judeţul Timiş, cea mai mică medie de admitere în liceu a fost 2,04. Cea mai mare medie la repartizarea computerizată în judeţ a fost în schimb 10.

Potrivit rezultatelor la admitere liceu 2018, candidatul care a fost admis cu media 2,04 a fost repartizat la Liceul Teoretic "Sfinţii Kiril şi Metodii". Liceul se află în comuna Dudeştii Noi din Timiş.

Liceul din judeţ cu cea mai mare medie de admitere a fost Colegiul Naţional "C.D. Loga", la specializarea Matematică Informatică. Ultima medie cu care s-a intrat la această specializare a fost 9.47. Prima medie a fost, bineînţeles 10. La Ştiinţele Naturii, ultima medie a fost 9.01, iar la Ştiinţe Sociale - 8.74. La Filologie, ultima medie cu care s-a intrat a fost 8.27.

La Liceul Teoretic Grigore Moisil, ultimul intrat la profilul Matematică -Informatică a avut 9.15, iar la Liceul Pedagogic "Carmen Sylva", la specializarea Matematică-Informatică, s-a intrat cu 9.13, ultima medie, la Ştiinţele Naturii - 9.02, iar la Filologie - 8.23.

La Colegiul Naţional Bănăţean, ultima medie de intrare la profilul Matematică-Informatică a fost 8.97, la Ştiinţele Naturii - 8.85, la Ştiinte Sociale - 8.83 şi la Filologie - 8.19. La Ştiinţele Naturii în limba germană media ultimului admis a fost 5.37.

Conform calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, elevii trebuie să depună dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi între 10 şi 13 iulie.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Surpriză la repartizarea la licee în Timiş: cea mai mică medie de admitere a fost 2,04