Antena Meniu Search
x

Povestea se repetă! Adolescentă de 14 ani, violată de şapte tineri în Giurgiu

Violul şocant de la Vaslui e abuz cu repetiţie. Un caz identic a rămas nepedepsit de doi ani, la Giurgiu. Tot şapte băieţi au molestat o adolescentă de 14 ani. Au sechestrat-o, au legat-o şi au violat-o fără milă

Vezi și

Violul şocant de la Vaslui e abuz cu repetiţie. Un caz identic a rămas nepedepsit de doi ani, la Giurgiu. Tot şapte băieţi au molestat o adolescentă de 14 ani. Au sechestrat-o, au legat-o şi au violat-o fără milă

E un scenariu tras la indigo. O adolescentă de numai 14 ani. Şi şapte băieţi, pe care îi acuză că au violat-o. Cazul de la Vaslui are un precedent aproape identic în satul Roata Mică, Giurgiu.

S-a întâmplat în ianuarie 2013. La fel ca victima din Vaslui, şi fata din Giurgiu îşi cunoştea abuzatorii. Cu unul dintre ei, era amică. Unul dintre ei a recunoscut totul. La fel cum recunosc şi trei dintre suspecţii din Vaslui.

Copila a fost legată cu o curea, sechestrată într-o casă şi abuzată de toată gaşca. Fata şi-a făcut curaj şi i-a povestit mamei totul. A depus plângere la Poliţie. Dar, la doi ani de la scena cumplită, nu s-a făcut dreptate. Ea a devenit o adolescentă cu traume, a renunţat la şcoală şi s-a izolat. Ei sunt încă liberi. Şi la fel de agresivi.

Au fost reţinuţi doar 24 de ore. Şase dintre ei au primit interdicţie să părărăsească localitatea. Doar două luni. Apoi, au fost lăsaţi liberi. Şi au profitat de şansă. Doi dintre suspecţi au fugit din ţară. Iar ceilalţi dorm liniştiţi. Nu mai sunt acuzaţi de viol, ci de act sexual cu un minor. Iar dosarul stagnează de doi ani.

Procurorii din Giurgiu se scuză şi spun că nu s-au putut hotărî dacă e sau nu un caz de competenţa lor. Judecata satului a clasat demult fapta.

Familia unuia dintre suspecţi a încercat chiar să cumpere tăcerea victimei. Cu câteva mii de lei. Durerea mamei care şi-a văzut fiica distrusă nu e înţeleasă de mama care-şi poate vedea fiul după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Povestea se repetă! Adolescentă de 14 ani, violată de şapte tineri în Giurgiu