Antena Meniu Search
x

Adolescenta EMO şi-a luat viaţa la doi paşi de mamă

Adolescenta de 14 ani din Curtea de Argeş şi-a luat viaţa în tăcere. Două ore a zăcut la câţiva paşi de mama şi una dintre surorile ei!

Vezi și

Fără ca cele două să bănuiască ce se întâmplă în camera Adelinei. A fost o suferinţă neînţeleasă. Fata făcea parte din comunitatea EMO, însă apropiaţii au crezut că nu e nimic periculos.

Un cântec trist, la chitară. O tânără frumoasă şi talentată, dar abătută, pierdută în gânduri ciudate! E ultima imagine a Adelinei. Surprinsă într-o fotografie trimisă prietenilor, pe internet, cu câteva ore înainte de a-şi lua viaţa.

Adelina trebuia să fie astăzi la şcoală, însă, pe banca ei, din sala de clasă, se aprind lumânări. Familia nu-şi poate reveni. Fata şi-a luat viaţa la câţiva paşi de mama şi de sora ei. Două ore n-au sesizat nimic.

A râs cu prietenii, cu familia, până-n ultima clipă! De când Adelina nu mai e, apropiaţii realizează că în spatele zâmbetului aparent s-a ascuns tot timpul un comportament ciudat. Dar pe care ei n-au ştiut să-l interpreteze. Deşi Adelina nu s-a ascuns niciodată că face parte din comunitea EMO.

Fata asculta muzică ciudată şi picta desene întunecoase. Nimeni nu şi-a dat seama cât de periculos e fenomenul. Şi n-au ştiut că are nevoie de ajutor. Au sperat că, prin dans, se eliberează de gândurile negre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Adolescenta EMO şi-a luat viaţa la doi paşi de mamă