Antena Meniu Search
x

Adrian Sârbu, arestat preventiv, a fost fotografiat la plimbare, fără cătuşe, pe străzile Bucureştiului

Adrian Sârbu, arestat preventiv de două luni şi jumătate, a fost fotografiat când se plimba ca un om liber, pe străzile din Bucureşti. Fără cătuşe, însoţit uneori doar de un singur poliţist, ca pe post de bodyguard

Vezi și

Adrian Sârbu, arestat preventiv de două luni şi jumătate, a fost fotografiat când se plimba ca un om liber, pe străzile din Bucureşti. Fără cătuşe, însoţit uneori doar de un singur poliţist, ca pe post de bodyguard

Îi ţinea documentele şi îi deschidea poarta la clinică. După prezentarea imaginilor, în exclusivitate la Sinteza Zilei, poliţia Capitalei a anunţat o anchetă. Adjunctul comandantntului va fi pensionat. 

Duba de poliţie e fotografiată când ajunge cu arestatul Adrian Sârbu aici, în Cartierul Primăverii. Cartierul înalţilor demnitari şi al celor mai bogaţi români. Se vede, în imagini, erau doi poliţişti cu el. Duba a fost parcată aproape de o intersecţie şi, câţiva zeci de metri, suspectul a mers pe jos până a ajuns în curtea unui clinici de stomatologie.

Era 18 aprilie. O zi însorită de primavară. Şi. o zi specială pentru Adrian Sârbu, patronul Mediafax. Era ziua lui de naştere. Împlinea 60 de ani. Plimbarea de sâmbătă îl arată relaxat. Într-o ţinută casual, cu blugi galbeni, tricou alb şi o geacă neagră. Nu are cătuşe la mâini, şi e însoţit doar de un poliţist. Care merge la un pas în spatele lui. Dar care, trece în faţă atunci când îi deschide poarta. Singurul poliţist care îl conduce în clinică are în mână şi fişa de arestat preventiv.

Era pentru a doua oară, luna aceasta, când mergea, în privat, la stomatolog.

Într-un comunicat oficial, Poliţia Capitalei se contrazice. Spune că, pe de o parte, deplasarea la unitatea medicală s-a făcut corect. Dar decide totuşi să îi cerceteze pe poliţiştii din escortă şi, se precizează, pentru nerespectarea legii.

Coincidenţă sau nu, adjunctul şefului poliţiei Capitalei, care coordona Arestul Poliţiei, va fi scos la pensie. Ancheta trebuie să stabilească nu doar de ce Adrian Sârbu nu avea cătuşe, ci şi de ce a fost dus la o clinică privată şi nu la cabinet stomatologic din reţeaua MAI sau a Penitenciarelor.

Potrivit procurorilor, cel supranumit Şogunul ar fi folosit firme fantomă pentru a nu plăti taxe către stat, aproape 5 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Adrian Sârbu, arestat preventiv, a fost fotografiat la plimbare, fără cătuşe, pe străzile Bucureştiului