Antena Meniu Search
x

Adriean Videanu si Ion Ariton, acuzati de abuz in serviciu

Corpul de Control al Guvernului va trimite catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA) un raport din care rezulta ca Hidroelectrica a fost prejudiciata de sute de milioane euro, relateaza Antena 3.

 In acest caz, fostii ministri ai Economiei, Adriean Videanu si Ion Ariton sunt acuzati de abuz in serviciu.

Corpul de Control al Guvernului a efectuat o cercetare in ceea ce priveste activitatea Hidroelectrica. Concluziile acesteia au fost prezentate de Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de astazi.

"Administratorul special are o multime de procese, pe care, din fericire, le castiga, cu baietii destepti si cu reprezentantii baietilor destepti de la Hidroelectrica. In ultimii patru ani, nimeni nu a mai verificat nimic din ce s-a intamplat acolo. Am raportul Corpului de Control pe care sigur il vom trimite la DNA, la Curtea de Conturi, sa vedeti cum sub semnatura ministrului Videanu, a secretarului de stat Tudor Serban, Hidroelectrica si bugetul Romaniei au fost prejudiciate de sute de milioane de euro. Evident ca banii astia acum sunt pe la domnul Videanu si pe la PDL, dar trebuie recuperati si trebuie trasi la raspundere penala cei care au beneficiat de aceste sute de milioane de euro", a declarat premierul, conform Mediafax.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Adriean Videanu si Ion Ariton, acuzati de abuz in serviciu