Antena Meniu Search
x

Adriana Bahmuțeanu, operată de urgență

Problemele de sănătate au trimis-o din nou pe Bahmu pe masa de operaţie! Vedeta a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirugicală.

Vezi și

 Problemele de sănătate au trimis-o din nou pe Bahmu pe masa de operaţie! Vedeta a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirugicală. O chinuia o hernie ombilicală.

Adriana Bahmuţeanu a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca, pentru operaţia de hernie ombilicală. Vedeta ştia însă că oricând putea să intre în operaţie. Mai ales că, de câteva zile, medicii i-au impus anumite condiţii.

Ar fi a 11-a intervenţie chirurgicală pe care Adriana Bahmuţeanu o suportă. Ultima a fost cea de hernie de disc, de la începutul anului. Bahmu a stat 2 ore pe masa de operaţie şi a scăpat de dureri. De dureri şi de eventuale complicaţii vrea să se ferească şi acum.

Iar pentru că după operaţie urmează o recuperare dificilă, de câteva săptămâni, Bahmu a renunţat chiar şi la concediul pe care urma să-l petreacă cu cei doi băieţi şi cu Silviu Prigoană. După operaţie, timp de câteva zile, Adriana are interzis la orice fel de efort. Nici măcar nu are voie să se ridice din pat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Adriana Bahmuțeanu, operată de urgență