Antena Meniu Search
x

Afacerist de 35 de ani, din Pitești, a fost găsit spânzurat

La numai 35 de ani, un om de afaceri din Piteşti a fost găsit spânzurat. Soţia lui l-a găsit fără viaţă şi a anunţat imediat tragedia, însă medicii n-au mai putut sa facă nimic

Vezi și

La numai 35 de ani, un om de afaceri din Piteşti a fost găsit spânzurat. Soţia lui l-a găsit fără viaţă şi a anunţat imediat tragedia, însă medicii n-au mai putut sa facă nimic. 

Se pare că afacerea bărbatului era în pericol. Un control al ANAF la firma pe care abia o pusese pe roate l-ar fi determinat să facă gestul îngrozitor. Anchetatorii au găsit şi un bilet de adio, prin care omul le transmitea tuturor că nu este un infractor.

Gestul bărbatului a şocat toţi vecinii. A fost văzut ultima dată cu câteva ore înainte să se întâmple tragedia. Spre seară, omul a rămas în depozitul de detergenţi pe care îl deschisese de curând şi aacolo a plănuit totul. Pe un bilet de adio, şi-a cerut iertare şoţiei şi copilului de şapte ani, pe care îl aveau împreună.

Apropiaţii spun că un control al ANAF l-ar fi pus la pământ. Cu câteva zile în urmă, mascaţii ar fi împânzit strada pe care se afla firma brbatului. Inspectorii i-au verificat toate actele, iar cei de la DIICOT ar fi vrut să vadă şi ei situaţia firmei.

Medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului, dar poliţiştii nu au găsit urme care să ducă spre altă ipoteză decât o sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Afacerist de 35 de ani, din Pitești, a fost găsit spânzurat